TT Funding – helppo ja riskitön rahoitus uusille toimitiloille

Nyt voit saada yrityksellesi uudet, nykyaikaiset toimitilat nopeasti ja vaivattomasti. TT Funding huolehtii rahoituksen helposti ja ilman lisävakuuksia. Takaisinostoturvan ansiosta voit hankkia tarvitsemasi tilat ilman riskiä.

Toimivat tilat ovat liiketoiminnan perusta

Yrittäjä joutuu puurtamaan pitkiä ja yksinäisiä työpäiviä ahtaissa tiloissa, joissa on päädytty kompromissiin jos toiseen. Tarve uusille toimitiloille on huutava, mutta rahoitus on kiven alla ja isojen hankintojen riskit arveluttavat. Kuulostaako valitettavan tutulta? Ei huolta, ratkaisu on lähellä.  Yrittäjänä ansaitset upouudet, avarat tilat liiketoimintasi kehittämiseen. Energiatehokkaat ja kustannuksiltaan edulliset, etäseurattavat TT-Toimitilat luovat työllesi hyvät edellytykset menestyä. Me TT-Estatella hoidamme toimitilojen suunnittelun ja toteuttamisen, jotta sinä voit keskittää energiasi yrityksesi toimintaan ja sen kasvattamiseen.  TT-Toimitiloissa et uurasta enää yksin, vaan työskentelet samanhenkisten yrittäjien kanssa, tukiverkoston ympäröimänä. Myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita on helpompi kutsua vierailulle siisteihin ja moderneihin tiloihin.

Mistä nopea ja varma rahoitus?

Kunnolliset toimitilat toisivat mielekkyyttä tekemiseen ja vauhtia liiketoimintaan, mutta rahoituksen järjestyminen ja sen turvallisuus mietityttävät monia kynnyskysymykseksi asti. Erityisesti nyt korona-aikana riskit halutaan minimoida. Rahoitukseen löytyy helppo ja turvallinen ratkaisu: TT Funding. Tämänhetkisessä taloustilanteessa rahoituksen hakeminen pankista voi olla tuskallisen hidas prosessi, johon ei työpäivän päätteeksi riitä aikaa saati jaksamista. Pitkällisen paperityön päätteeksi lainahanat eivät nykytilanteessa aina lopulta edes aukea. TT Fundingin kautta uuden toimitilasi rahoitus hoituu nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaasi pankkiasiointiin ja loputtomaan byrokratiaan. 

Huoleton huominen takaisinostoturvalla 

Vaikka yrittäminen onkin kokonaisvaltainen elämäntapa, ei kaikkia eväitä kannata laittaa samaan koriin. Miksi luovuttaisit asuntosi tai kesämökkisi yrityksesi lainan vakuudeksi, kun TT Fundingin kautta saat rahoituksen TT-Toimitilalle ilman lisävakuuksia, pienellä käsirahalla.  TT-Toimitilojen rahoitukseen sisältyy takaisinostoturva, joka varmistaa sen, ettei toimitila jää käsiisi ongelmatilanteen sattuessa. Takaisinostoturva takaa huolettoman huomisen, sillä tiukan paikan tullen tulemme avuksesi ja ostamme toimitilan sinulta takaisin.  Vanhoissa ja ahtaissa vuokratiloissa ei kannata pyristellä enää päivääkään, nyt kun voit saada yrityksellesi kunnolliset tilat, turvallisella rahoituksella. Ota TT-Toimitilojen ja TT Fundingin avulla askel kohti sujuvaa arkea, yritystoiminnan kasvua ja turvattuja eläkepäiviä.  Heräsikö kiinnostus rahoitusasioihin? Soita Mikko Ahoselle 044 239 4697 niin kuulet lisää!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!