HARKITSETKO TOIMITILAN VAIHTOA?

Kun taas kerran kompastut työtilan nurkkaan kertyneeseen romukasaan tai harmittelet ruostuneita pintoja, on aika harkita maiseman vaihtoa. Yrittäjänä ansaitset toimivat tilat, jotka mahdollistavat sujuvan arjen ja yritystoimintasi kasvun. Mietitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ, TAI TULE KÄYMÄÄN

Voit vierailla luonamme upouusissa toimitiloissa Lahden Hartwallin läheisyydessä. Perille on helppo löytää erinomaisten yhteyksien ansiosta, olemme aivan E75-tien varrella.

Tavoitat meidät Paanakatu 10 A:n I-tilasta. Tervetuloa tutustumaan toimitiloihimme.

Paanakatu 10 A:n I-tila

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Pohtiessasi toimitilan ostamista tai siihen sijoittamista mielessäsi pyörii varmasti monia kysymyksiä. Millainen toimitila sopii juuri minulle? Millaisia kustannuksia siitä koituu? Entä pitääkö toimitila arvonsa myös tulevaisuudessa? Katso vastauksia yleisimpiin mietteisiin alta!

Moni yrittäjä  on ollut aikanaan saman tilanteen edessä. Alta pääset tutustumaan asiakkaidemme kokemuksiin TT Toimitilojen arjesta.

Verkkolaskuosoitteemme on muuttunut. Pyydämme ensisijaisesti toimittamaan laskut sähköisesti.

HUOM! Verkkolaskuosoitteemme on muuttunut!

UUSI VERKKOLASKUOSOITE: 003727634791

VERKKOLASKUOPERAATTORIMME ON: Apix Messaging Oy (003723327487)

OPERAATTORIN VÄLITTÄJÄTUNNUS ON: 003727634791

Jos ette voi lähettää verkkolaskua, niin PDF muotoisten laskujen sähköpostiskannauksen osoite on: 003727634791@procountor.apix.fi

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank OyjHandelsbankenPaikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

PAPERILASKUT LÄHETETÄÄN OPERAATTORIMME SCANNATTAVAKSI:
TT Estate Oy (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Kysy lisätietoa!