Vastuullinen rakentaminen tarkoittaa lisää rahaa toimitilan ostajalle

Viime aikojen energiahinnat ovat kurittaneet monen kukkaroa ja kiristäneet mieltä, samaan aikaan kun huoli ympäristön tilasta kasvaa. TT Toimitilojen ekologisten lämmitys- ja valaistusratkaisujen ansiosta asiakkaiden ei tarvitse raapia päätään energialaskun äärellä nyt eikä tulevaisuudessa. Lämpötilan ja valaistuksen säätäminen onnistuu vieläpä helposti etänä TT Control -sovelluksen avulla. 

Ekologisuus edellä energiamarkkinoilla

Energiankulutus voi huolettaa paitsi kustannusmielessä, myös ympäristön kannalta. Miten tekemäni energiavalinnat vaikuttavat ympäristöön? Miten voin omilla valinnoillani keventää ympäristön kuormitusta ja mahdollistaa sen, että myös tulevat sukupolvet saavat elää hyvinvoivalla maapallolla? TT Estatella kysymykset on pohdittu asiakkaan puolesta – sinun ei tarvitse menettää yöuniasi sen paremmin käyttämiesi toimitilojen aiheuttamien ympäristöhaittojen kuin yllättävien lisäkulujenkaan vuoksi.

Olipa kyse lämmityksestä tai valaistuksesta, TT Estatella valinnat tehdään ekologisuus edellä. Käytämme maalämpöä ja hallimme kuuluvat A-energialuokkaan. Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, jonka käytöstä kiittää ympäristön lisäksi toimitilan omistajan sähkölasku. Vihreää kulutusta tukee myös se, että laitteet vievät mahdollisimman vähän energiaa.

Laadukas rakennusjälki tuo säästöä toimitiloihin

Mikäpä harmittaisi enemmän kuin väärin asennettu parvi verkkokauppasi varastossa tai rakennusvirhe harrastustiloissasi! TT Estaten toimitiloissa voit luottaa siihen, että rakennustyön jälki on laadukasta. Korjaus- ja reklamaatiokuluja ei koidu käyttäjien harmiksi eikä aikaa pala liiketoimintaa häiritseviin remontteihin.

Koska hallitilojemme rakenteet ovat tiiviit ja niissä käytetyt rakennusmateriaalit laadukkaita, myös lämmityskulut pysyvät pieninä. Esimerkiksi 80-neliöisen tilan lämmityskustannukset ovat n. 32 € kuukaudessa. Matalaan yhtiövastikkeeseemme sisältyy niin isännöinti, kiinteistönhuolto kuin vakuutuskin, eli käyttäjänä maksat vain käyttämästäsi lämmityksestä, sähköstä ja vedestä.

 

 

 

TT Control -sovellus mahdollistaa valaistuksen ja lämmityksen etäkäytön

Jos mökkireissu venyy aiottua pidemmäksi, eteen tulee yllättäviä käänteitä tai et muuten käytä TT Toimitilaasi hetkeen, voit säätää tilojen lämpötilan matalammaksi sieltä, missä ikinä oletkin. Riittää, että käytössäsi on kännykkä ja siinä TT Control -sovellus, jonka avulla jokaisen toimitilamme LED-valaistusta ja lämpötilaa pystyy erikseen ohjaamaan etänä. Näiden pienten arjen ympäristötekojen ansiosta myös toimitilojen käyttökustannukset pysyvät matalina. 

Jos siis pohdit uusia toimitiloja yrityksesi käyttöön, ota saman tien yhteyttä meihin. Olet tyytyväinen valintaasi myös jatkossa, kun tilat ovat laadukkaat, ympäristö ei kuormitu – eikä sähkölaskukaan pääse yllättämään. 

Ota yhteyttä, niin saat yrityksellesi poikkeuksellisen energiatehokkaat toimitilat!

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!