VALMIIKSI
VUOKRATUT
TIlat

Haluatko päästä sijoittamisessa helpolla? TT Toimitilojen valmiiksi vuokratut hallit tarjoavat sinulle valmiit, pitkäikäiset vuokralaiset – voisiko vuokratoiminta enää olla yksinkertaisempaa! Halliosakesijoittamisella pääset nopeasti kiinni hyvään pääomatuottoon. Tilaa kauttamme tarkemmat tiedot niin pääset pohtimaan, mitkä hallitilat vastaisivat tarkoitustasi kaikkein parhaiten.

Halliosake takaa vakaat vuokratulot

Sijoittaminen on trendikästä, mutta halliosakkeisiin sijoittaminen on Suomessa ollut vähäisempää asuntosijoittamiseen nähden. Syynä on usein riittävän tiedon puute: ihmiset eivät yksinkertaisesti tiedosta, mitä mahdollisuuksia halliosakkeisiin sijoittaminen tarjoaa. 

Riittävä salkun hajauttaminen voi olla haastavaa pelkällä asuntosijoittamisella. Asuntokauppa on herkkä suhdannevaihteluille ja poliittisille päätöksille. Asuntosijoittamisessa tiettyjen asuinalueiden trendit vaihtelevat ja vuokramarkkinat voivat olla erittäin riippuvaisia muun muassa alueen koulutustarjonnasta tai työpaikoista. Realistisen ennakoinnin sekä kysynnän ja tarjonnan ymmärtämiseksi asuntosijoittajan olisi tunnettava hyvin se paikkakunta ja asuinalue, missä sijoitettavat kiinteistöt sijaitsevat.

Halliosakkeet

Halliosakkeiden kautta sijoittaja voi tuoda salkkuunsa tarpeellista vaihtuvuutta. Yrityskiinteistöissä trendien vaihtelu on vähäisempää ja sitoutuvuus kestävämpää kuin asuntovuokrausmarkkinoilla. Uusissa halliosakkeissa on pienemmät käyttökustannukset ja yhtiövastikkeet kuin monissa asuinkiinteistöissä, mikä pitää halliosakkeiden kulut kurissa. Käytöstä johtuvat kulumiset ovat yleensä pienemmät, minkä ansiosta korjaustyöt ovat helpommin hallittavissa ja hoidettavissa. Halliosakkeisiin sijoittamisessa pääset helpolla. 

Kiinteistösijoittamiseen kiinni helposti - valitse tuottoisa halliosakesijoittaminen

Valmiiksi vuokratut hallit antavat sinulle hyvät lähtökohdat halliosakesijoittamiseen. Vuokralainen on tiloissa valmiina, minkä ansiosta pääset suoraan pääoman tuottoon kiinni. Kun vuokrasumma on vakiintunut ja ammattilaisen valmiiksi määrittelemä, et joudu tilanteeseen, jossa vuokraisit kohdettasi epähuomiossa yli tai ali markkinahintojen. Pitkät vuokrasopimukset luovat kestävän pohjan vuokraustoiminnalle. Ne myös kielivät kohteiden kiinnostavuudesta ja suosiosta – suosittuihin vuokrahalleihin on tarvittaessa helpompi etsiä uudet vuokralaiset kuin pitkään tyhjillään olleisiin.

Koivunoksa 134,3m2

Kerava

134,3m2 tila, sis wc

Alussa 2 vuoden määräaikainen ja sen jälkeen toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Määräaika loppuu 31.05.2025

Paanakatu 83m2 + 38m2

Lahti

83m2 + 38m2, sis vessa + keittiö

Tila pitää sisällään vessan ja keittiön. Ilmalämpöpumppu jokaisessa huoneessa. Tilava piha ja useampi parkkipaikka. Energiatehokas lämmitys, maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.
 

Vuokralaisen kanssa on tehty kahden (2) vuoden määräaikainen sopimus, jonka  jälkeen toistaiseksi voimassa oleva. Neljän (4) kuukauden irtisanomisaika.

 

Sammalkallionkatu 44m2

Raisio

44m2, 20m2 parvi

Alussa vuoden määräaikainen ja sen jälkeen toistaiseksi voimassa oleva sopimus.
 
Määräaika loppuu 1.2.2024
 
Aikataulussa pysyminen
0 %
Luovutettua hallitilaa
0
Tyytyväistä asiakasta
0 %
Vuoden kokemus
0

Halliosakkeisiin sijoittaminen

Halliosakesijoittamisessa riskit ovat usein pienemmät kuin asunnonvuokrauksessa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan myös kiinteistösijoittamistoiminnan käynnistämiseen. Lisäksi halliosakeissa neliöhinnat pysyvät usein maltillisina trendikkäiden asuinalueiden hintoihin verrattuna. Pienemmälläkin sijoitussummalla on siis helppo päästä kiinni kovaan tuottoon. Halliosakesijoittaminen sopii erinomaisesti myös yhteiseksi kimppasijoituskohteeksi. Halliosakkeissa asiakaskunta on laajaa, sillä halliosakkeet on helppo vuokrata paitsi yritystoimintaan, myös yksityisille tai yhdistyksille varasto- tai harrastetilaksi.

Tilaa uutiskirje

Vuokratut hallit - Koivunoksa 134,3 m2

Vuokratut hallit - Paanakatu
83m2 + 38m2

Vuokratut hallit - Sammalkallionkatu 44m2

Kysy lisätietoa!