TT eCONTROL
YRITTÄJÄN PARAS YSTÄVÄ

TT eControl - hoida hallitilaasi sovelluksen kautta

TT eControlin avulla avaat ja lukitset ovet, säädät lämpötilaa ja valaistusta sekä tarkastat kameroista hallisi tilanteen helposti – kaikki tämä onnistuu pelkästään puhelimesi avulla. Pysyt siis helposti kärryillä mitä hallillasi tapahtuu, vaikka olet itse poissa.

Tarkastusajot hallille eivät enää ole tarpeen – kännykän avulla näet helposti, jäivätkö valot päälle tai onko joku hiippailemassa oven takana. Seuraa hallin energiankulutusta helposti: TT eControlin avulla säästät selvää rahaa hallin ylläpitokustannuksissa.

Tilaa Uutiskirje

TT eCONTROL OMINAISUUDET

Oven etäavaus

Valojen ja lämpötilan säätö

Piirtää graafia lämpötilasta,
energiankuluksesta ja kosteudesta

Valvontakamerakuvan seuranta

TT eControl takaa sinulle levolliset yöunet

Yöllä nukkumaan mennessä tulee yhtäkkiä mieleen epävarmuus. Sammutinkohan valot hallilta lähteissäni? Tulikohan ovi varmasti lukittua? Nämä mietteet voit nyt jättää historian ja kääntää kylkeä rauhassa. TT eControl auttaa sinua hallitsemaan toimitilojasi etäohjauksella – voit olla levollisin mielin vapaalla. 

Tavaralähetys saapuu ja itse olet sattumalta jossain muualla? Etäavattavien ovien ansiosta voit kytkeä lukituksen pois ja päästää kaverit sisälle. Kenenkään aika ei kulu odotteluun tai työkavereiden tavoittamiseen, kun homma hoituu etätoiminnolla käden käänteessä. Sinun ei siis itse enää tarvitse valvoa tavaran purkua, turvakameroista näet selvästi, mitä hallillasi mihinkin aikaan tapahtuu.

TT eControl säästää ja tehostaa yrittäjän aikaa

Valvontakamera paljastaa, mitä hallilla poissa ollessasi tapahtuu. Jos huomaat, että hallille on jäänyt valot päälle, napsautat ne itse helposti sammuksiin. Epäilyttävän liikehdinnän vuoksi voit tarvittaessa olla yhteydessä vartiointiliikkeeseen, vaikka itse sattuisitkin olemaan satojen kilometrien päässä. TT eControl tarjoaa sinulle mielenrauhaa ja helpotusta arkeen. TT eControl sisältyy kaikkiin TT Toimitilojen rakentamiin halleihin vakiovarusteena!

TT eControl on applikaatio, jonka lataat helposti puhelimeesi. Voit jakaa pääsyn appiin kenelle haluat. Sen käyttäminen on helppoa ja sujuvaa, eikä mobiilisovellus vaadi erityistä digitaalista osaamista. Näyttö on selkeä ja toiminnat hyvin hallittavissa. TT eControl toimii reaaliaikaisesti helpottaen elämää ja säästäen aikaa. 

Sovelluksen avulla rakennuksen ylläpitokustannukset on helppo pitää matalana – sammuta valot hallin ollessa tyhjä ja seuraa tilasi energiankulutusta. TT eControl auttaa sinua keskittymään rauhallisin mielin kaikkein tärkeimpään, eli työn tekemiseen. TT eControl-sovellus on yrittäjän paras ystävä!

Mobiilisovellus

Kysy lisätietoa!