YRITYSRAHOITUS
JUURI SINULLE

Olisiko sinulla käyttöä uusille tuotanto- ja toimitiloille, mutta rahoitus aiheuttaa päänvaivaa? Vallitsevassa taloustilanteessa lainan saaminen pankista ei ole helppoa. Meiltä saat rahoituksen TT Toimitilallesi nopeasti pienellä käsirahalla ja ilman ulkopuolisia vakuuksia. Lisäksi takaamme tilallesi takaisinostoturvan pahan päivän varalle.

RAHOITUS -
TT TOIMITILALLE

YKSINKERTAINEN

Monella yrittäjällä ei ole työnsä ohessa aikaa pähkäillä lainojen kiemuroita. Kun iltamyöhällä suuntaa väsyneenä töistä kotiin, ei ajatuksissa ole sijaa muulle kuin aikaiselle nukkumaanmenolle. Kauttamme rahoitus toimitilalle järjestyy kuitenkin simppelisti, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi turhaan byrokratiaan!

NOPEA JA HELPPO

Rahoituksen hakeminen pankista on pitkä ja monimutkainen prosessi. Ottamalla rahoituksen kauttamme saat uudet tilat käyttöösi nopeasti, pienellä käsirahalla ja ilman ulkopuolisia vakuuksia. Näin sinun ei tarvitse ravata pankissa pohtien, uskallatko uhrata asuntosi tai kesämökkisi lainan vakuudeksi.

LUOTETTAVA

Paperinpyörittelyyn tarvitaan luotettava ja osaava kumppani. Kun otat TT Toimitilalle rahoituksen kauttamme, hoitavat luotettavat rahoitusalan ammattilaiset puolestasi kaikki paperityöt. Tällöin sinä saat keskittyä siihen tärkeään ja olennaiseen – yritystoimintasi pyörittämiseen uusissa tiloissa!

Mietityttääkö toimitilan hankkiminen?

Ottamalla TT Toimitilalle rahoituksen kauttamme saat takaisinostoturvan pahan päivän varalle!

Mitä tämä maksaisi sinulle? Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan!

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja ajatuksesi sinulle sopivasta tilan koosta.

Otamme sinuun yhteyttä! Samalla kerromme myös rahoittamiemme tilojen takaisinostoturvasta. 

“Pankki lupasi rahat isompaan halliosakkeeseen. Kun kaupat oli sovittu, sanottiin että lainapäätös tulee myöhemmin, noin neljän kuukauden päästä.”

Kokemus rahoituksen hakemisesta pankin kautta

Kysy lisätietoa!