sALKUT
SIJOITTAJALLE

Sijoittamisen yksinkertainen konsepti

Halliosakkeisiin sijoittamisen konsepti on yksinkertainen: sijoittaja hankkii osuuden yrityskäyttöön tarkoitetusta hallista ja vuokrattuna nämä hallit tuottavat voittoa omistajalleen.

 

Halliosakkeet ovatkin mainio keino hajauttaa sijoitussalkkua: kokeneelle sijoittajalle halliosake tarjoaa vaihtelua kiinteistösijoittamisen puolella.

Halliosakesijoittaminen sopii myös aloittelevalle sijoittajalle, sillä halliosakkeet vaativat usein pienempää pääomaa, kuin hyvällä paikalla sijaitsevat, kiinnostavat asuinkiinteistöt. 

sIJOITA viisaastI

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita ja energiatehokkaita toimitilaratkaisuja yrityksille ja sijoittajille Etelä-Suomessa. Kilpailuetujamme ovat monipuoliset ja joustavat tilaratkaisut, energiatehokkuus sekä asiakaslähtöinen palvelu. 


Toimitilamme tarjoavat vakaan ja tuottoisan sijoitusmahdollisuuden. Kilpailukykyiset myyntihinnat ja erinomainen vuokratuottoprosentti, joka voi olla jopa 7,5 – 10%, tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon.


Tutustu eri salkkuihin ja löydä itsellesi sopiva sijoitusratkaisu, joka vastaa tarpeitasi ja tavoitteitasi. TT Toimitilat on luotettava kumppani toimitilojen ja sijoitusten hallinnassa, ja olemme täällä auttamassa sinua tekemään viisaita päätöksiä sijoituksien suhteen.

Sijoitussalkku 1

Tämä salkku on hajautettu useammalle paikkakunnalle, sekä pitää sisällään yhteensä 25 tilaa, joista neljässä on vuokralainen valmiina.

Sijoitussalkku 2

Tämä salkku pitää sisällään kohteita Nurmijärveltä sekä Keravalta. Salkussa on yhteensä 13 tilaa, joista yhdessä on vuokralainen valmiina.

Sijoitussalkku 3

Tämä salkku on keskitetty Lahteen. Salkku pitää sisällään kolme tilaa, joiden yhteenlasketut neliöt ovat n. 234m2. Yhdessä tilassa vuokralainen valmiina.

Sijoitussalkku 4

Salkun kohteet sijaitsevat Turussa ja Raisiossa. Salkku pitää sisällään  yhdeksän tilaa, joista kaksi on vuokrattu. Tiloja yhteensä n. 1024m2.

Kaikki tilamme pitävät sisällään:

A-energialuokan

Kaikki kohteemme kuuluvat A-energialuokkaan. Lämpöenergian tarve ja hukkalämpö saadaan minimoitua.

Maalämmön

Kohteisiin asennetaan nykyaikainen energiatehokas maalämpöpumppu. Emme halua sinun maksavan ylimääräistä
1 €/m2 kulua sähkölaskuna.

Isot parkkitilat

Hallit sijaitsevat tilavilla tonteilla ja takaamme, että jokaisella hallilla on riittävästi parkkitilaa.

TT eCONTROLlin

TT eControl mahdollistaa hallien täyden etähallinnan puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla.

mUITA SIJOITUSKOHTEITA

Haluatko tehdä sijoittamisesta helppoa? TT Toimitilojen valmiiksi vuokratut hallit tarjoavat pitkäaikaisia vuokralaisia, mikä tekee vuokratoiminnasta yksinkertaista ja vaivatonta. Halliosakesijoittamisen avulla voit nopeasti saavuttaa hyvän pääomatuoton. Tutustu lisää valmiiksi vuokrattuihin toimitiloihin  ja lataa meidän esitteet saadaksesi lisätietoa, jotta voit arvioida, mitkä hallitilat parhaiten vastaavat tarpeitasi.

Liity sijoituspiiriin

Lataa sijoitussalkku 1

Lataa sijoitussalkku 2

Lataa sijoitussalkku 3

Lataa sijoitussalkku 4

Kysy lisätietoa!