ASIAKKAITA
MEIDÄN TILOISSA

TEHOMIX OY

Tehomix Oy on toiminut jo vuodesta 1993 lähtien teknisen tukkukaupan parissa. Olemme täysin yksityisessä omistuksessa oleva ripeä, joustava ja dynaaminen yhtiö. Pitkä historia ei ole itsestäänselvyys huomisen menestymiselle. 

LVI AHONEN

LVI Asennus Ahonen Oy tarjoaa ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista, monipuolista palvelua, kun tarvitset putkitöitä: lämmitysjärjestelmät, vesijohtotyöt ja ilmastointiurakat. 

ESTIMO OY

Estimo on pitkän linjan rakennussaneerausyritys – kokemusta alalta on kertynyt jo kahden vuosikymmenen ajalta. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset rakennus- sekä saneerauspalvelut koko pääkaupunkiseudulla

FAIRPLAY

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme juuri heidän näköisen ja toiveiden mukaisen messuosaston kokonaisedulliseen hintaan. Tarjoamme osastoja ”avaimet käteen” -periaatteella sekä osatoimituksina pitkäjänteisellä otteella.

Autohuolto tuomas gee

Tuomas Gee Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen, ketjuriippumaton autohuoltoliike. Alusta asti saatavana on ollut suursuosion saavuttanut auton nouto- ja palautuspalvelu.

FIXA

Työt teemme yli 10 vuoden kokemuksella kiinteistöhuollosta, muutoista ja IT- ja kaluste asennuksista, joten voit luottaa osaamiseemme! Mitä Fixa tekee, asennamme, korjaamme, muutamme, teemme säännöllisiä kiinteistön huoltoja.

Talokuntoon.fi

Tavoitteenamme on tarjota kodin huollon paras palvelukokemus. Teemme sen tarjoamalla asiakkaille helppoutta, tehokkuutta, osaamista ja laatua.

Uskomme, että asiakkaan parhaan palvelukokemuksen eväät löytyvät osaavasta ja motivoituneesta henkilöstöstä – meistä.

TUTUSTU VALMIIKSI
VUOKRATTUIHIN HALLITILOIHIN

Kysy lisätietoa!