TT Estaten halliosakkeet raskaan kaluston yrittäjälle

Raskaan kaluston yrittäjät tarvitsevat liiketoimintaansa varten toimivaa tilaa.

Olemme koonneet tähän artikkeliin erityisesti niitä asioita, joita jo tilamme varanneet raskaan kaluston yrittäjät ovat nostaneet esiin tärkeinä sopivaa tilaa etsiessään ja valitessaan, ja joita olemme halunneet uudessa kohteessamme ottaa huomioon.

 

Sijainti Bastukärrin alueella

TT Estaten uusimmat hallit ovat SOK:n keskusvarasto Inex Partners Oyn vieressä Bastukärrin alueella. Tämä tarkoittaa sitä, että TT Estaten halli sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla monelle raskaan kaluston yrittäjälle. Myös alueen liikennesuunnittelu on tehty raskaan kaluston ehdoilla. Toisaalta raskaan kaluston palveluita tarjoaville yrityksille alueelta löytyy runsas asiakasvirta.

Lyhyt matka moottoritielle

Raskas kalusto on liikkeellä suuren osan päivää, joten hyvä sijainti isommilta teiltä on erittäin tärkeää. Vain 3 minuutin ajomatka Lahden moottoritien Keravan eritasoliittymään (E75) huolehtii siitä, että ison kuorman kanssa ei tarvitse madella pikkuteitä.

 

Tontin koko ja suunnittelu

Hallitontin piha-alueet on suunniteltu niin, että niillä on hyvin tilaa raskaan kaluston ajamista varten. Suurimmassa osassa muiden toimijoiden halleista hallin koko on maksimoitu tontin kustannuksella, jolloin rekan ajaminen halliin on esimerkiksi talviolosuhteissa vaikeaa tai mahdotonta.

TT Estaten Bastukärrin hallin tilava tontti soveltuu erinomaisesti raskaalle kalustolle. Piha asfaltoidaan ja hallin pitkän sivun molemmin puolin jää yli 12 metriä tilaa, joten myös rekan tai pitkän peräkärryn kanssa sisäänajo onnistuu helposti.

Matalat ylläpitokulut

Yrittäjät kokevat maalämmön, led-lamput ja muut energiaa säästävät ratkaisut tärkeinä asioina, koska ne pitävät halliosakkeen ylläpitokustannukset matalalla tasolla. Yrittäjät miettivät tilannetta pitkän aikavälin kannalta ja nopeakin laskelma kertoo, että pitkässä juoksussa hankintahintaa tärkeämpi on halliosakkeen ylläpitokulut.

Paikkojen toimivuus ja muunneltavuus

Raskaan kaluston yrityksissä tai raskaan kaluston huollon kanssa toimivat yritysasiakkaat ovat nostaneet merkittäväksi seikaksi halliemme leveyden ja pituuden suhteen. Ne poikkeavat monien muiden rakentajien halliosakkeiden mitoista. Useasti esimerkiksi halliosakkeet ovat niin kapeita, että tilaa on vain autolle. Tällöin tilaa ei jää esimerkiksi huoltotöiden tekemiseen tai tavaran säilytykseen.

Jokaisesta halliosakkeesta löytyy myös monikäyttöistä 5-6 metriä korkeaa tilaa ja korkeat ovet on suunniteltu raskaan kaluston ehdoilla.

Halleja suunnitellessa on otettu huomioon myös muut raskaan kaluston yritysten tarpeet niin, että tiloja voidaan laajentaa ja muuttaa vastaamaan tarvittaessa niihin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!