Toimitilat juuri yrityksesi tarpeeseen – Asiakaskertomus, Jari Renvall

Kun Jari Renvall törmäsi TT Estaten halliosakkeen myynti-ilmoitukseen netissä, hän näki tilavassa hallissa mahdollisuuden yritys- ja harrastustilan yhdistämiseen. Toimivissa tiloissa sekä työskentely että harrastaminen sujuvat vaivattomasti. 

 

Talliosakkeen koko mahdollisti yritys- ja harrastustilan yhdistämisen

Olen Jari Renvall, yrittäjä Steamer Oy:sta. Yrityksellämme tuli uuden toimitilan etsiminen ajankohtaiseksi, kun  tarvitsimme lisää varastotilaa työkalujen säilytykseen ja erilaisten töiden valmisteluun. 

Löysimme netistä TT Estaten toimitilan myynti-ilmoituksen. Toimitilan koko ja sijainti kiinnostivat välittömästi, joten ostopäätös talliosakkeesta syntyi nopeasti. Siitä asiat lähtivät sujuvasti eteenpäin. Tähän uuteen TT Estaten talliosakkeeseen saimme yhdistettyä myös harrastustilan. 

 

Yrityksen tarpeisiin vastaavassa hallitilassa on ilo työskennellä 

Myös hallitilan muoto houkutti meitä. Yleensä tällaiset hallitilat ovat muodoltaan kapeita ja pitkiä, mutta tässä toimitilassa oli leveyttä. Tämä tila sopii meidän käyttöömme äärimmäisen hyvin. Meitä miellyttivät myös oma tontti ja toimitilan lämmitysmuoto. Maalämpö on lämmitysmuotona tätä päivää. Tämä tila sopii meidän käyttöömme äärimmäisen hyvin. 

 

Toimitilaan käytetyt materiaalit ja työn laatu vakuuttivat

Saimme TT Estatelta riittävästi tietoa ja asiat hoituivat joutuisasti koko prosessin läpi. Jos vertaan aikaisempaa hallitilaamme tähän TT Estaten toimitilaan, niin tässä hallissa työn laatu ja käytetyt materiaalit ovat parempia. 

 

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!