TT Toimitilan omistajan huoleton kesäloma

Peipponen virittelee konserttiaan, järvenselkä kimaltelee ja joku polskii aamu-uinnillaan. Tarkemmin kun katsoo, huomaa, että Yrittäjähän siellä pulikoi tyytyväisenä kesäaamun rauhasta nauttien. Kiirettä nimittäin helpottaa se,  että toimitilan oven saa avattua saapuvalle lähetille TT Control -sovelluksen avulla täältä sadan kilometrin päästä mökkirannasta.  Esimerkiksi tällaisia kokemuksia voi olla TT Estaten toimitilojen käyttäjällä. Maanrakennusliike Rakennusteini Oy:n toimitusjohtaja Jouni Teini kertoo, miksi TT Estaten toimitila on ollut hänelle helppo valinta.

Toimitila ilman yllättäviä lisälaskuja

Jouni Teini hankki hiljattain TT Toimitilan Lahdesta, ja mielessä on sille lukuisia käyttövaihtoehtoja. TT Estate oli Teinille tuttu jo vuosien takaa, ja hän on tyytyväinen yrityksen toimintaan. “Voin suositella TT Estatea muillekin. He pitivät lupauksensa ja pistivät viestiä, missä vaiheessa homma on menossa. He veivät homman tyylikkäästi loppuun ja ovat hoitaneet sen, minkä lupasivat”, Teini kehuu. Teinillä on kokemusta myös muista toimitiloista, mutta TT Estaten valinta oli helppo. TT Estaten eduiksi Teini mainitsee väljemmät tilat sekä maalämmön, jonka myötä käyttökustannukset pysyvät edullisina. Energiakustannusten nousu on tuntunut monen yrittäjän kukkarossa, mutta A-energialuokituksen ja maalämpöjärjestelmän ansiosta TT Estate voi luvata, että toimitilojen käyttökustannukset pysyvät kohtuullisina jatkossakin. Näin yrittäjä säästyy yllättäviltä sähkölaskuilta ja rahaa riittää lomailuunkin.

Etäsovellus helpottaa lomailua

TT Control -sovellukseen Jouni Teini on erittäin tyytyväinen. Hän pitää erityisesti sovelluksen kamerasta, jolla  halliin näkee tarvittaessa vaikka kotoa käsin. Myös oven voi avata sovelluksen kautta, jos joku muu käy toimitilassa. TT Control -sovellus mahdollistaa TT Estaten tiloissa toimiville yrittäjille esimerkiksi kesäloman viettämisen toisella paikkakunnalla. Monille yrittäjille totaalinen vapaalle heittäytyminen saattaa olla vaikeaa, mutta kun yrityksen toimitiloja hallitsee etänä, fyysinen läsnäolo ei ole välttämätöntä eikä sen vuoksi tarvitse palkata ketään toista olemaan paikalla.

Hallitila täytti odotukset

Jouni Teinin mukaan tila on vastannut kriteereitä, jotka hän sille oli ostaessa asettanut. Korkeat ovet lisäävät hallin käyttömahdollisuuksia, ja tilaa on riittävästi myös pihassa. Lisäksi Teini on tyytyväinen kohteen maaperään. “Tulevaisuudessa pihat pysyvät paikallaan ja viemärit eivät painu.” Hallin vesi- ja viemärivaraukset mahdollistavat myös WC-tilojen lisäämisen tulevaisuudessa. Muutenkin tilaa voi muokata tarpeen mukaan tilaamalla sinne esimerkiksi parven. Toimitila joustaa näin ollen monenlaisten yritysten tarpeisiin.  Hyvin suunnitellut tilat ja mahdollisuus hallinnoida niiden käyttöä etänä tarjoavat yrittäjälle erinomaisen tilaisuuden aloittaa kesäaamut huolettomasti – vaikkapa aamu-uinnilla.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!