TT Toimitiloista on moneksi – Asiakaskertomus, Kalle Salonen

Yrityksen myymisen myötä Kalle Salosella vapautui enemmän aikaa rakkaalle autoharrastukselleen. Mutta mitä tehdä, kun autotallissa neliöt eivät taivu harrastustoimintaan? Salonen hankki TT Estaten halliosakkeen, jossa harrastaminen on helppoa. 

 

Hallitiloissa harrastaminen houkuttaa

Olen Kalle Salonen, yrittäjä. Olen aikaisemmin pyörittänyt kuorma-autokorjaamoita kymmenen vuotta. Nykyään olen mukana firmassa, jossa myydään ja asennetaan aurinkopaneeleita ja aurinkosähköjärjestelmiä. Olen aina ollut kiinnostunut autoista. Minulla oli pitkään haaveena, että tällaiseen autoharrastustoimintaan olisi hyvä olla joku tila. Minulla on kyllä kotonani autotalli, mutta sinne ei mahdu sisälle kuin vaimon auto ja lisäksi joitain romppeita. 

 

Toimiva halliosake on autoharrastajan man cave 

Törmäsin Facebookissa TT Estaten halliosakkeen mainokseen. Tilasin mainoksen linkin kautta toimitilan hinnaston, ja aika nopeasti kävinkin jo katsomassa valmistuvaa hallia Järvenpäässä. Hallissa oli yksi vapaa toimitila, jonka ostin ihan puhtaasti harrastuskäyttöön. Tämä on tällainen man cave -tyyppinen juttu. Nyt olen pystynyt viettämään täällä enemmän aikaa, kun myimme korjaamoyrityksemme.

 

Mitä yhteistä on kaupantekokahveilla ja toimitilan rakennusvaiheella? – viestintä on yhtä selkeää

Tein ostopäätöksen halliosakkeesta hyvin nopeasti. Ensimmäisen viestin ja kaupanteon välillä ei ollut varmaan kahta viikkoa kauempaa. Juotiin kahvit Keravan Nesteellä  ja tehtiin kaupat TT Estaten Tuomon kanssa. Toiminta oli avointa, ja Tuomon kanssa oli helppo jutella.  Rakennusvaiheen aikana sain kerran kuussa uutiskirjeen, jossa kerrottiin projektin etenemisestä. Uskon, että minun tyyppiseni halliosakkeen ostajat ovat kiinnostuneita siitä, miten hommat edistyvät ja odottavat innoissaan  toimitilaansa pääsyä. Kävin välillä katsomassa paikan päällä toimitilan valmistumista ja oli mukavaa nähdä hommien etenevän hyvin. 

 

Ratkaisevina tekijöinä halliosakkeen matalat kulut, ekologisuus ja huoleton isännöinti 

Maalämpö vaikutti ratkaisevasti ostopäätökseeni. Usein vastaavat toimitilat ovat sähkölämmitteisiä, tai sitten niissä on ilmalämpöpumppuja. Tänne oli valmiiksi rakennettu maalämpö. Olen pyrkinyt vähentämään omaa hiilijalanjälkeäni, ja maalämpö on ekologinen ratkaisu. Tämän halliosakkeen kulut ovat melko pienet ja yhtiövastike on kohtuullinen. Myös isännöinti on hoitunut hyvin. Olen ollut tyytyväinen ja suosittelisin TT Estatea muillekin.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!