Tilojen takaisinostoturva takaa huolettoman huomisen

Niilo on yksinyrittäjä, joka pyörittää pientä autokorjaamoa vuokratiloissa Sipoon kupeessa. Syksyisenä maanantaiaamuna pajan pihalla on vilkasta. Niilo seisoo ruuhkaisella parkkipaikalla ja viittoo asiakkaita ajamaan firman paikoille. Niitä ei riitä kaikille. Sisällä toimistossa pirisee puhelin, mutta siihen ei ennätä nyt vastaamaan. Asiakkaita on tälläkin viikolle jonoksi asti, enemmän kuin Niilo pystyy nykyisiin tiloihin ottamaan. Kiskoessaan hallin rikkinäistä ovea auki Niilo pohtii jälleen kerran oman toimitilan ostoa. Vuokraisäntä ei suostu korjaamaan ovea tai tiivistämätöntä toimiston ikkunaa, josta sisään pyrkivä viima luo tilaan kostean henkäyksen. Takaraivossa kaikuu kuitenkin vanha virsi: tilan ostamiseen tarvitaan iso laina ja mitäs sitten, jos sairastuu?   Pankin kanssa on aina hankalaa. Viime kesänä Niilo haki lainaa uusia korjaamovarusteita ja pakettiautoa varten, vaan eipä onnistunut. Pankissa sai ravata alvariinsa, ja lopulta lainapäätös oli kielteinen. Toimitilan lainaan pitäisi antaa vakuudeksi oma talo ja varmaan vielä kesämökki kaupan päälle, Niilo miettii synkkänä. Riski on liian iso. Ei tässä auta kuin kitkuttaa ja kärsiä. 

Toimitilat rahoituksella helposti ja riskittömästi

Odotellessaan seuraavaa asiakasta Niilo marssii toimistoon hörppäämään kupin kahvia. Puhelin kilahtaa. Vastentahtoisesti Niilo napsauttaa ruudulle pompanneen sähköpostin auki. Toimitilat takaisinostoturvalla, hän tavaa näytöltä. TT Estatelta yrittäjä saa uudet toimitilat joustavalla, vakuudettomalla rahoituksella ja takaisinostoturvalla, joka tekee ostamisesta riskitöntä. Jos rahoituksen TT Estaten kautta ottanut yrittäjä siis joutuu vaikeuksiin, ostaa TT Estate häneltä toimitilan takaisin.  Katsellessaan kuvia valoisista ja moderneista halleista Niilo huokaa. Hän klikkaa sivun yhteydenottopainiketta. Sulkee sivun. Avaa uudelleen. Sulkee taas. Huokaa vielä kerran ja suuntaa sitten takaisin työn pariin. Puoli kahdeksalta illalla Niilo löytää itsensä jälleen taistelemasta rikkinäisen oven kanssa. Syysillan viima puhaltaa metallia vasten painuneet sormet tunnottomiksi. Hiljaisena ja mietteliäänä hän astelee autolleen pimeällä ja kuoppaisella parkkipaikalla. Työ ei jätä rauhaan kotonakaan. Niilo selaa taas sähköpostiaan ja päätyy TT Estaten sivuille. Ällistyksekseen hän huomaa toimitilan tulevan pitkällä aikavälillä vuokraamista edullisemmaksi. Uusiin tiloihin voisi ottaa toisen työntekijän ja enemmän asiakkaita, joten toiminnan kannattavuus paranisi. Lisäksi tulevat työvuodet saisi viettää itselle mieluisissa, toimivissa tiloissa. TT Estaten kautta halli ei jäisi omiin käsiin ongelmatilanteen sattuessa, mikä tekisi ostamisesta riskitöntä. Mitä jos sittenkin? 

Parempaa arkea uusissa ja toimivissa tiloissa

Tiet ovat hiljaisia, kun Niilo ajelee helmikuisen aamun hämärässä uudelle hallilleen. Pihan kirkkaat valot heijastuvat tasaiselle, asfaltoidulle parkkipaikalle. Nosto-ovi aukeaa mukisematta, ja Niilo suuntaa aamun ensimmäiselle kahvikupilliselle toimiston lämpöön. Hallin puolelta kuuluu kolinaa, kun uusi työntekijä aloittelee päivän töitä. Vaikka aamut ovat vielä pimeitä, näyttää tuleva kevät Niilon silmissä valoisalta. TT Estatelta ostettu hallitila on ollut joka pennin arvoinen, joskaan ei niin kallis kuin Niilo oletti. Uuden työntekijän palkkaaminen on antanut Niilolle mahdollisuuden ottaa aikaa myös itselleen, ja kasvava asiakasvirta tuo varmuutta tulevasta. Uusissa tiloissa voi hyvillä mielin katsoa tulevaan ilman huolta huomisesta. Haaveiletko sinäkin omasta toimitilasta? Tutustu joustavaan ja vakuudettomaan rahoitukseemme!  

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!