Miksi viivyttelet vuokralla, kun voit saada oman TT Toimitilan turvallisella rahoituksella?

Rakennusalan yrittäjä Harri pyörittää kylpyhuonesaneerauksiin erikoistunutta  yritystä Lahdessa. Vaikka firma on ollut pystyssä vasta pari vuotta, on liiketoiminta ottanut nopeasti tuulta alleen, ja Harri on joutunut palkkaamaan lisäapua pitääkseen pyörät pyörimässä. 

Liiketoiminnan kasvu on saanut firman tukikohtana toimivan, sodanjälkeisen vuokrahallin tuntumaan entistäkin ahtaammalta. Kahvihuoneeseen ei mahdu kolmea enempää, ja tavararöykkiöt huojuvat täyteen ahdetun varaston hyllyillä. Keskustan uudet halliosakkeet kiinnostavat Harria, mutta ostaminen tuntuu liian suurelta riskiltä koronan kolkutellessa ovella. Millä laina maksetaan, jos firma joutuu vaikeuksiin?

Korona-aikana turvallisen rahoituksen merkitys korostuu

Oma toimitila helpottaisi arkea, mutta uskaltaako nyt korona-aikana ottaa lainaa, Harri pohtii. Ajatus uusista tiloista ei kuitenkaan jätä häntä rauhaan. Kaveri vinkkaa Hartwallin viereen valmistuvista halliosakkeista, joihin on tarjolla turvallista rahoitusta. “TT jotain”, kaveri mutisee. “Ne ostaa sulta sen tilan takaisin, jos joudut ongelmiin.” 

Harrin kiinnostus herää. TT Estaten rahoituksella yrittäjä voi ostaa upouuden TT Toimitilan turvallisin mielin, sillä rahoitukseen sisältyvä takaisinostoturva varmistaa, ettei toimitila jää omiin käsiin ongelmatilanteessa. TT Estate ostaa toimitilan takaisin, jos jotain odottamatonta sattuu. “Kuulostaa turvalliselta ratkaisulta”, Harri tuumii.

TT Toimitilan ostamisesta jää käteen kaikin puolin enemmän

Harrille selviää, että TT Toimitilan ostaminen on paitsi riskitöntä, myös vuokraamista edullisempaa. Oma toimitila on tulevaisuuteen katsova, pääomaa kerryttävä investointi, kun taas vuokratiloissa rahat menevät aina vuokranantajan taskuun. Lahden Paanakadulle valmistuva, maalämmöllä lämpiävä A-energialuokan TT Toimitila tulee kustannuksiltaan selvästi halvemmaksi kuin Harrin nykyinen sähkölämmitteinen vuokratila.

Käteen jää joka tapauksessa enemmän, Harri laskee. Vaikka jokin katastrofi sattuisi ja hän joutuisi myymään toimitilan takaisin, tulee tiloissa vietetty aika silti edullisemmaksi kuin vuokranmaksu. Yrittäjän tarpeisiin mukautuva TT Toimitila luo puitteet liiketoiminnan kasvulle myös tulevaisuudessa. Lisäksi modernit tilat sisältävät arkea helpottavia ratkaisuja. “Sähkölukot, ovien etäaukaisu ja mobiilisovelluskin tilan etäseurantaan”, Harri hämmästelee. “Kyllä kelpaisi tuolla työskennellä!” Hän tarttuu luuriin ja soittaa puhelun. Eiköhän lähdetä katsomaan. 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!