Muutamme mielikuvasi teollisuushallista

Kostea, homeinen halli, jonka peltikaton rei’istä tipahtelee hiljaa vesipisaroita betonilattialla yhä laajenevaan lätäkköön. Ummehtunut haju, entisten omistajien naulanjäljet seinissä, joku repeytynyt kalenterin palanen. Kylmä veto hytisyttää hartioita. Himmenneet, likaiset loisteputkivalot, nurkassa sirisevä sähköpatteri, jonka teho riittää polttamaan palovamman varomattomaan sääreen mutta ei lämmittämään tilaa niin paljon, että hanskat voisi riisua kädestä.

Mielikuvasi teollisuusalueen halliosakkeesta? Niin minunkin, kunnes tutustuin TT Estaten halleihin.

Maalämpö. A-luokan energiatodistus. WC, suihku ja jääkaappi. Led-valot. Ympäristöystävällisyys ja teollisuushalli samassa lauseessa? Kyllä. Se on TT Estate.

TT Estate tarjoaa tulevaisuuden hallitilat yrittäjille jo tänään. 

Rakennusmateriaalimme ovat laadukkaita, aikaa kestäviä niin kulutuksen kuin tyylinkin osalta. Huolellinen rakentaminen, maalämpö ja hyvä ilmanvaihto tekevät hallista yrittäjän lempipaikan. Haluamme myös helpottaa jokaisen yrittäjän arkea, ja siksi olemme kehityksen kärjessä myös teknisen kehityksen osalta.

Kaikissa uusissa osakkeissamme on etäohjattavat sähkölukot. Tavarantoimittajan tullessa mihin kellonaikaan tahansa voit avata osakkeesi oven vaikka mökkisaunan lauteilta. Miettiessäsi, tuliko hallin ovi kiinni, voit tarkistaa asian etälukituslaitteesta.

Nykyaika, ja varsinkin teknologia, on muutosta täynnä. Paikalleen jämähtävä rakennusteknologia putoaa ajan kelkasta nopeasti. TT Estate on lunastanut paikkansa Suomen hallirakentamisen pienessä eliitissä, ja siellä me aiomme myös pysyä. TT Estaten asiakkaana voit olla varma, että rakennuttajayrityksesi on ajan hermolla viimeistä piirtoa myöten.

Kehitystyömme on jatkuvaa. Asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme tutkivat, suunnittelevat ja kehittävät tälläkin hetkellä erilaisia hallitilan seurantaa ja automatisointia parantavia ominaisuuksia, sovelluksia ja välineitä. Kehityksen edetessä niistä tulee vakiovarusteita uusiin huippulaadukkaisiin halleihimme, ja asiakkaanamme saat olla entistä ylpeämpi siitä, että yrityksesi toimitilat on rakentanut TT Estate.

Seuraa blogiamme ja uutiskirjeitämme, niin pysyt ajan tasalla halliteknologian uusimmista tuulista.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!