TT Toimitiloilla olet osa yrittäjäyhteisöä – Asiakaskertomus, Kalle Salonen

Kun Kalle Salonen päätti rakentaa halliosakkeeseensa parven, oli ympäröivästä yrittäjäyhteisöstä apua. Itse ei tarvitse osata kaikkea, kun läheltä löytyy muita toimijoita, joilta voi tarvittaessa pyytää apua. 

 

Idea halliosakkeen parvesta

Olen Kalle Salonen, yrittäjä. Olen aikaisemmin pyörittänyt kuorma-autokorjaamoita kymmenen vuotta. Nykyään olen mukana firmassa, jossa myydään ja asennetaan aurinkopaneeleita ja aurinkosähköjärjestelmiä.

Minulla oli valmis idea halliosakkeeseeni tulevasta parvesta ja olin miettinyt, miten toteutan sen. Yksi kaverini on rakennusinsinööri ja hän auttoi mitoittamalla parvelle tulevat palkit. Palkit ja parvelle tullut ikkuna olivat aika painavia, joten kaveri tuli auttamaan ja nosti ne trukilla.

Toimitilojen yrittäjäyhteisöstä apua arkeen

Tähän ympäristöön on muodostumassa tällainen yrittäjien keskittymä. Tänne on tulossa enemmänkin halleja ja toimitiloja. On kätevää, että ympäriltä löytyy kaikennäköistä yrittäjää, jos tarvitsee pientä apua jossain. Esimerkiksi, kun tarvitsin parven rakentamisen yhteydessä muutoksia ilmanvaihtoon, niin kävelin tuohon naapurin ilmanvaihtoliikkeeseen. Kerroin, että tarvitsisin ilmanvaihtoputket halliosakkeeni vessaan ja halliin. Sovimme, että ilmanvaihtoliikkeesta tulee kaveri auttamaan, kun hänellä ei ole muuta hommaa. Hän tulikin jo seuraavana aamuna tekemään muutokset ilmanvaihtoon. 

Pienet hitsaukset onnistuvat myös tässä ympäristössä. Täällä on myös sähköliike, jos pitää vaikka kytkeä sähköjä. Toimiva yrittäjäverkosto muodostuu tällaisille alueille varmaan vähitellen. 

Hyväksi todettuja toimitiloja on helppo suositella

Suosittelisin TT Estaten toimitiloja muillekin, olen ollut oikein tyytyväinen. Olen mukana halliyhtiön hallituksessa, jonka kautta yhteistyö ja yhteydenpito TT Estaten kanssa on jatkunut. 

 

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!