Halliosake kiinnostaa – uskaltaisinko ostaa?

Moni uusia toimitiloja pohtiva joutuu käymään mielessään läpi monia asioita. Useasti ostamisen kannattavuus ei ole kovin suuri mietinnän aihe vaikkapa vuokraamiseen verratessa, esimerkiksi tämä laskelma kertoo siitä.

Mutta moni muu asia mietityttää ennen ostamista. Olemme koonneet tähän kirjoitukseen joitakin yleisiä asioita.

Hallin ratkaisuiden laadukkuus ja käytännöllisyys? Onko tilat rakennettu oikeasti kestävistä materiaaleista ja niin että rakennus ei ala rapautua heti?

TT Estaten asiakkaat haluavat yleensä käydä etukäteen tutustumassa johonkin valmistuneeseen kohteeseemme. Näin halliosaketta miettivä yrittäjä tai sijoittaja voi varmistua, että rakennusratkaisut ovat sellaisia kuin voi modernilta rakentamiselta edellyttää. Rohkaisemmekin kaikkia halliosakkeen hankkimista edes harkitsevia jo ennalta tutustumaan rakennusratkaisuihin, koska niillä on suuri rooli esimerkiksi energiatehokkuudessa ja sitä kautta kustannuksissa.

TT Estaten toimintamalli on sellainen, että keskitymme valvomaan ja auditoimaan rakentajien toimintaa sen sijaan, että olisimme rakentamassa kaiken. Tällä varmistamme rakentamisen laadun.

Halliosakkeen valmistumisen aikataulun pitävyys?

Tekisi mieli kirjoittaa sopimuspaperit, mutta tontti kasvaa vielä nurmea. Miten uskaltaa luottaa, että puolen vuoden päästä on paikalla upouusi halli ja omat tavarat kannettu sisään?

100 % rakennuksistamme on valmistunut aikataulusta. Jos haluat tarkistaa paikkansapitävyyden, tarjoamme mielellään halliosakkaidemme yhteystietoja, he ovat luvanneet vastata kysymykseen valmistumisesta ja muustakin. Voit myös lukea täältä joidenkin kokemuksia, jos et jaksa soitella heti.

Panostamme vahvasti viestintään ennen rakentamista ja rakentamisen aikana. Viikottaisen statusraportin lisäksi olemme kehittämässä helppokäyttöisiä teknisiä ratkaisuita, joilla voit seurata rakentamisen kehittymistä lähes reaaliaikaisesti.

Rakentavan yrityksen taloudellinen tilanne ja voimavarat

Poiketen monista muista toimijoista, olemme perheomisteinen yritys ja suhteellisen nuori omistaja- ja työntekijäporras vastaa omilla kasvoillaan toiminnasta. Olemme kokeneet, että tämä osaltaan on luonut lujan luottamussuhteen asiakkaidemme ja meidän välillemme. Taloudellisesta tilanteesta kertoo se, että olemme AAA-luokiteltu vakavarainen toimija.

Ovatko ylläpitokulut halliosakkeessa todella niin matalat kuin laskemalla näyttää?

A-energialuokitus kertoo faktisesti halliosakkeen todellisen energiatehokkuuden. Tämä on tietenkin vaatinut energiatehokkaisiin ratkaisuihin panostamista ja perehtymistä, mutta olemme tässä onnistuneet.

Saanko todella noin paljon etua verotuksen kautta, en ymmärrä yhtään kirjanpitoa?

Me olemme kirjanpitäjäsi tukena niin, että pystyt varmasti vähentämään hallin yhtiövelan kaikki kulut verotuksessa.

Ota yhteyttä!


Toimitusjohtaja Tuomo Nieminen
050 599 4560
tuomo@tt-toimitilat.fi

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!