Tutustu TT Estaten tiimiin!

Oletko joskus miettinyt, että millaiset kaverit siellä TT Estatella pyörittävät hallityömaiden arkea? Millainen tyyppi on asiakasta vastassa, kuka pitää käsissään projektien lankoja ja millainen TT Estate on työpaikkana? Nyt saat vastaukset kysymyksiisi: tässä artikkelissa voit tutustua TT Estaten tiimiin!

Tuomo Nieminen 

Tuomo on TT Estaten toimitusjohtaja ja omistajajäsen. Tuomo on “yleismies”, joka poistaa esteet tiimiläisten töiden tieltä ja pitää porukan hyvällä fiiliksellä. “Järjestän tiimiläisillemme mahdollisimman selkeät työnkuvat sekä innostavan maalin, johon tähdätä”, Tuomo kuvailee. Ja mikä parasta, näin myös asiakkaat pysyvät tyytyväisinä!

Tuomon mielessä parasta TT Estatella on ensiluokkainen tiimi. “Meillä on erittäin hyvä ilmapiiri. TT Estate on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä yritys, joten meillä jokainen voi kehittää ja haastaa itseään sopivasti – erilaisten töiden skaala on laaja aina koodauksesta rakennusalan hommiin”, Tuomo listaa. Tuomo arvostaa TT Estaten arvoissa erityisesti vastuunkantoa, rehellisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä: “Se pidetään mikä luvataan!” 

 

Timo Jarvansalo

Timo on TT Estaten perustajajäsen ja osakas, joka on ollut kirjaimellisesti mukana monessa yrityksen matkan varrella. “Aikaisemmin vastasin budjetoinnista, aikataulutuksesta ja työmaan operatiivisesta toiminnasta. Olin mukana kaikessa aina kaivurin puikoista putkien asentamiseen”, Timo muistelee. Nykyään TT Estaten projektijohtajana Timo viettää päivänsä valmistellen hankkeita: hän hoitaa budjetointia, valmistelee tontteja ja vastaa teknisiin kysymyksiin. “Vastuulleni kuuluu työmaiden laadun, toteutuksen ja lopputuloksen varmistaminen”, Timo kertoo.

Timo puhuu TT Estatesta ylpeästi. “Olen halunnut, että TT:llä asiat tehdään laadukkaasti. Olemmekin saaneet palautetta, että meillä on laadukas ja paras tuote. Tinkimättömän laadun lisäksi hyvinvointi on meille tärkeää. Vaatimattomana tavoitteenamme onkin luoda Suomen parhaimpiin kuuluva työyhteisö”, hän visioi.

Jarkko Ahonen

Jarkko toimii TT Estaten kehitysjohtajana. Hänet voit löytää mm. esivalmistelemasta hankkeita, solmimasta urakkasopimiuksia ja hallinnoimasta kehitystehtäviä. Suorapuheinen Jarkko tunnetaan tiimissä keskustelun herättäjänä, joka huomioi aina myös  pitkän tähtäimen vaikutukset. “Täällä TT Estatella on iloinen ja rehellinen tekemisen meininki, asioista uskalletaan jutella suoraan. Meillä on rento ilmapiiri, jossa kaikkien ehdotuksia kuunnellaan herkällä korvalla”, Jarkko iloitsee. TT Estaten tiimiä Jarkko kuvaa vauhdikkaksi ja kehityshaluiseksi – huumoria unohtamatta. 

Jarkko kertoo arvostavansa yrityksen aitoa arvostusta ja välittämistä työntekijöitä kohtaan, mikä näkyy mm. hyvinä työsuhde-etuina. “Kaikkien mielipidettä kuunnellaan ja se vaikuttaa myös päätöksentekoon”, Jarkko huomauttaa. 

Mikko Ahonen

Mikko vastaa TT Estatella myynnistä ja markkinoinnista. Mikko on elementissään asiakasrajapinnassa, ja hänen työpäivänsä muodostuvatkin asiakaskontaktoinnista, tapaamisista, kaupanteosta sekä markkinointisuunnittelusta yhdessä yrityksen yhteistyökumppanin kanssa. “Teen sen mitä lupaan – oli se sitten mitä vaan”, luonnehtii Mikko. Rehdin asenteensa lisäksi Mikko tuo TT:n tiimiin myyntiosaamista ja huumoria. 

Mikko kertoo arvostavansa TT Estaten asiakaslähtöisyyttä ja sitä, että he pääsevät tarjoamaan asiakkailleen premium-laatua niin tuotteissaan kuin asiakaskokemuksessa. Tärkeää on myös työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen: “Töitä saa tehdä niin paljon kuin jaksaa, mutta kenenkään ei odoteta venyvän liikoja” Mikko kertoo. Parasta TT Estatella on Mikon mielestä kuitenkin loistavat työkaverit.

Mikko Väänänen

Maaliskuun alussa projektipäällikön toimeen tarttuva Mikko on TT Estaten uusin vahvistus. Aiemmin rakennusmailla ja työnjohtotehtävissä toiminut Mikko odottelee tulevia hommiaan positiivisen lupsakoin mielin. Hän näkee käytännön kokemuksensa eduksi uudessa tehtävässä. “Uskon, että siinä kun tekee hommia oikeesti, kynnenaluset tikkuja täynnä, saa tärkeää näköalaa aliurakoitsijoiden kanssa toimimiseen ja töiden ennakointiin. Perehdytyspäivien perusteella TT:n porukka on vaikuttanut mukavalta ja pitävän huolta, että kaikki viihtyvät työpaikalla”, Mikko toteaa leveällä Karjalan murteella. “Näilä evväillä männää kohti tulevvoo!” 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!