Toimitilat kasvavat yrityksen mukana – Asiakaskertomus, Oliver Steller

Kun yritystoiminta kasvoi, kiviseppämestari Oliver Steller löysi yrityksen muuttuneeseen tarpeeseen parhaiten vastaavat hallitilat TT Estatelta. Nyt yritys toimii laadukkaissa puitteissa, jotka valmistuivat odotettua aikaisemmin.

Liiketoiminnan kasvu loi tarpeen isommalle toimitilalle

 

Olen Oliver Steller, kiviseppämestari. Perustin vuonna 2007 oman yrityksen, jonka kautta minulle on kertynyt alasta paljon kokemusta. Kiersin pitkään Eurooppaa ja työskentelin esimerkiksi eräässä katedraalissa. Nyt keskityn tekemään töitä täällä Suomessa. 

Aikaisemmin minulla oli pieni, 35 neliön hallitila. Optimistisena ajattelin, että pärjäisin  pienissä hallitiloissani pitkään, mutta totuus tuli esiin aika nopeasti. Tarvitsin lisää neliöitä, kun yritykseni kasvoi.

 

TT Estaten halliosakkeiden laatu vakuutti

 

Minulla on ollut jo pitkään verkkokauppa, jonka laajentumisen myötä päätin hankkia suuremmat toimitilat yritykselleni. Vertailin eri toimittajien vaihtoehtoja ja törmäsin TT Estateen. Toimitilaa valitessani minulle oli tärkeää konsepti, toimitilan paikka, koko ja yrityksen referenssit. Ekologisuus on yritykselleni tärkeä arvo, joten koin maalämmön oleelliseksi. Halliosakkeen korkeus, tilat sekä lukitus- ja turvasysteemit olivat myös asioita, jotka koin hyviksi.

Katsoin vastaavia toimitiloja myös kilpailijalta ja vertasin niitä TT Estaten toimitiloihin. Vertaillessani totesin, että TT Estatella on paras konsepti. Kun hankitaan, niin sitten hankitaan kunnolla. Laatu on minulle tärkeää.

 

Sujuva prosessi – hallitila valmistui luvattua nopeammin

 

Pidimme ensimmäisen palaverin TT Estaten Jarkko Ahosen kanssa. Kaikki halliosaketta koskevat asiat käytiin läpi neuvotteluissa. Rakennusvaiheessa sain ilmoituksia ja kuvia työmaalta. Tiesin aina, missä mennään. Se oli todella selkeää. Olin yllättynyt, kun hallitila valmistui nopeammin, mitä minulle oli luvattu. Asiat, jotka sovitaan myös pidetään. TT Estaten kanssa asiat ovat toimineet erittäin hyvin.

 

https://youtu.be/6c1tqJv5ows

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!