Teollisuustie 27 - Pirkkala

Kohteen tiedot

Sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, aivan Tampereen Läntisen kehätien tuntumassa. Pirkkalan monipuolisen yritysalueen keskellä ja lähellä lentoasemaa.

Toimitilat ovat monikäyttöisiä, ja soveltuvat erinomaisesti myös raskaalle kalustolle. Alueella on paljon eri toimialojen yrityksiä, monipuoliset palvelut kuten lounaspaikat, huoltoasemat, kaasutankkaus jne. 


Valmistumisvuosi: 2025

Edullinen: Halliosakkeen yhtiövastike vain 1,4 €/m2.


Takaisinostoturva: Mielenrauhaa yritysrahoituksen ottaneille.


Oma tontti: Oma tontti isolla, tilavalla ja valaistulla pihalla.

Vastikekampanja

Etu jopa 97 000 €

TT Toimitilat tarjoaa huippu vastikekamppiksessa 6 kuukautta ilman vastikkeita!

Aikataulussa pysyminen
0 %
Luovutettua hallia
0
Tyytyväistä asiakasta
0 %
Vuoden kokemus
0

MIKSI SIJOITTAA HALLEIHIN?

Halliosakkeisiin sijoittaminen on kovassa nousussa etenkin entisten asuntosijoittajien joukossa. Suurimpia syitä hallisijoittamisen suosiolle on sen tarjoama isot tuotot ja huolettomuus. Yritysten käyttämiä tiloja ei tarvitse aivan samalla tavalla huoltaa ja vaihtaa keittiökaappeja joka vuokralaiselle vaan pieni kuluminen kuuluu asiaan. Suosion syitä on myös muun muassa reilusti paremmat, jopa 7,5 - 10% vuokratuotot, matalat ylläpitokulut, pidemmät vuokrasopimukset ja hallitilojen matalampi hankintakustannus. Hallisijoittaminen on kokonaisuudessaan vielä lapsen kengissään, koska isommat sijoittajat eivät ole vielä tulleet vahvasti kentälle ja tästä syystä sijoitusmahdollisuuksia löytyy paremmin kuin asuntosijoittamisessa.​

Asiakkaidemme suusta

KATSO ALTA ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA TT TOIMITILOISTA!

Jani Harjula, Suomen Vakioilmastointi Oy
5/5

Me myydään energiapalveluita myös, niin oli yksi prioriteetti, että maalämpö, jotta pysytään näissä vihreissä arvoissa.

Marko Lindqvist, Järvenpää
4/5

Tosi onnistuneet kaupat tuli tehtyä, tuote oli just sitä mitä luvattiin…

PIRKKALAN KUNTA

Pirkkalan kunta sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Pirkkalasta on erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille maata. Kunnan kautta kulkee Valtatie 3, joka johtaa Helsingistä Tampereen kautta Vaasaan. Pirkkalan naapurikuntia ovat Nokia, Tampere ja Lempäälä. Pirkkalassa löytyy mm. golfkenttä, jäähalli, tenniskentät, salibandy-ulkokenttä, erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja skeittiparkki. Pirkkalassa sijaitsee myös Tampere-Pirkkalan lentokenttä.

Hinnaston tilaus - Teollisuustie 27

Kysy lisätietoa!