Myyjän ja ostajan välinen luottamus tekee halliosakkeen hankinnasta huoletonta – Asiakaskertomus, Hannu Lehtonen

Ecofurn Finland Oy on ympäristöystävällinen yritys, joten maalämpö oli tärkeä prioriteetti toimitilan hankinnassa. TT Estaten halliosakkeet toimivat maalämmöllä ja palvelevat siten yrityksen ekologisia arvoja. Maalämmön lisäksi Ecofurn Finland on ollut tyytyväinen  toimitilan erinomaiseen laatuun sekä sujuvaan ostoprosessiin. 

 

Kaksi halliosaketta yhden sijaan 

 

Olemme Ecofurn Finland Oy, valmistamme puutarhakalusteita ja keittiötarvikkeita. Olemme ympäristöystävällinen yritys. Teemme tuotteita ainoastaan puusta, narusta ja muista kierrätettävistä, luonnonmukaisista materiaaleista.

Kun etsimme uutta toimitilaa yrityksellemme, katsoimme ensin TT Estatelta 60-70 neliön kokoista halliosaketta. Lopulta päädyimme kahteen halliosakkeeseen: 88 neliöiseen ja 69 neliöiseen.

 

Toimitilan laatu vakuutti

 

Maalämpö oli meille erittäin tärkeä prioriteetti toimitilan hankinnassa. Isoissa ja tilavissa hallitiloissa  energiankulutus saattaa olla kohtalaisen suuri. Vuokratonteissa on aina omat riskinsä, joten olemme tyytyväisiä, että toimitilamme sijaitsee kiinteistöyhtiön omistamalla tontilla.  Halliosakkeissamme näkyy tekninen osaaminen. Täällä on hyvä lattialämmitys ja LED-valaistus. Sähkötyöt, ja muut tekniset työt on tehty loistavasti. Ennen kaikkea kokonaisuuden laatu vakuutti meidät, joten  teimme kaupat. 

 

TT Estatelta saa mitä tilaa – halliosakkeiden ostoprosessi eteni mutkattomasti

 

Koko ostoprosessi meni TT Estaten kanssa varsin mutkattomasti. Asiat hoidettiin juuri sen mukaan, kuten oltiin sovittu ja luvattu. Näiden halliosakkeiden osalta kaupankäynti on ollut erittäin helppoa, jos vertaan aiempiin vähän vastaaviin tapauksiin. Myyjän ja ostajan välinen luottamus on ollut korkealla heti ensimetreiltä asti. Olemme saaneet sitä, mitä olemme tilanneet.

Jokainen, joka seuraa tämän päivän rakentamista tietää, minkälaisia riskejä rakennusprojekteihin voi liittyä. Tässä kohteessa ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Uskon, että halliosakkeemme pysyvät tässä hienosti seuraavat kymmenen vuotta!

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!