Matka ajatuksesta unelmien täyttymykseen

TT Toimitilojen tavoitteena on mahdollistaa ihmisille unelmien toimitilat.

Kaikki alkaa ensimmäisestä ajatuksesta ja päättyy unelman toteutumiseen, valmiiseen toimitilaan. Lue tästä blogista esimerkki, miten kaikki voisi tapahtua sinunkin kohdallasi.

Autotalli näytti kieltämättä nuhjuiselta. Sen nurkissa asui kaaos ja tavarapaljous sai sen näyttämään kuin miltä tahansa suomalaisen miehen autotallilta.

Kun nostin vasaran lattialta takaisin hyllylle ja yritin työntää reikäisiä kevytpeitteitä enemmän piiloon autonrenkaiden taakse, ymmärsin, että tämä ei näyttänyt upean tulevaisuuden omaavan tilitoimiston toimipisteeltä. Tämä oli varasto, ehkä jopa kaatopaikka.

Istuuduttuani työtuolille tietokoneen eteen ajattelin sitä ensimmäistä kertaa vakavissani. Minä tarvitsen uudet toimitilat. Yrittäjänä minun tulee arvostaa itseäni ja asiakkaitani, eikä tämänkaltainen harrastelutoiminta enää käy päinsä. Samalla kun tein ensimmäisiä nettihakuja aiheesta, ajattelin eilen luonani käynyttä asiakasta. Minkähänlaisen kuvan hänkin minusta sai? Pyörittelin päätäni, mutta samalla tunsin sisälläni jotakin uutta ja hyvää. Se oli unelma, joka oli syttynyt.

Kartoita tarpeesi helposti

Nopeasti huomasin, että toimitilan hankkiminen ei ollut mikään kahden klikkauksen juttu. En oikein osannut sanoa, millaisen toimitilan kirjanpitäjä tarvitsee, ja tarjontaakin oli markkinoilla aika paljon. Lisäksi epävakaa taloustilanne maailmalla toi mieleeni ongelmia rahoituksen suhteen. Olin juuri luovuttamassa, kun löysin yllättäen TT Toimitilojen verkkosivuilta palvelun, jota kaipasin.

”Etsitkö unelmiesi hallia yrityksellesi vai onko haussa tila omiin tarpeisiisi?” minulta kysyttiin ruudulla. Naurahdin ja klikkasin Kartoita tila. Sieltä löytyi yksinkertainen lomake, josta nopeilla valinnoilla sain käyttööni hyvin yksityiskohtaista ja tarpeellista tietoa juuri minun toimitilarpeistani. Pian kartoituksen jälkeen TT Toimitiloilta oltiin minuun yhteydessä, ja unelmani oli askeleen lähempänä.

Yöllä yrittäessäni nukkua olin jo asiasta varma. Nyt tiesin, mitä tarvitsin.

Mutkattomasti, luottamuksellisesti ja ilman ongelmia

Kaikki alkoi sujua nopeasti ja hyvin. TT Toimitilojen tarjoama toimitila juuri minun tarpeisiini vaikutti erinomaiselta. Se oli loistavien kulkuyhteyksien varrella, se kohosi omalla ja tilavalla tontilla, maalämpö lämmitti ja led-valot valaisivat, ja kaiken lisäksi toimitilani tulisi olemaan täysin etähallittavissa puhelimellani. Nikotteluni rahoituksen osalta hoidettiin TT Toimitiloilla kunnioittavasti ja hyvin. Heidän tarjoama oma rahoitus takaisinostoturvalla oli viimeinen ratkaiseva tekijä, ja minä tein elämäni kaupat.

Kaikki hoitui alusta loppuun saakka mutkattomasti, luottamuksellisesti ja ilman ongelmia. TT Toimitilat piti minut hyvin ajan tasalla kaikesta, ja kun viimein pääsin vastaanottamaan ensimmäisen asiakkaani uutuutta säihkyvässä tilassa, tiesin voittaneeni. Näissä tiloissa alkaisi uusi yrittäjätarina, jolla olisi mahdollisuudet mihin vain.

Kiinnostuitko? Ota heti tänään yhteyttä Mikko Ahoseen, puh. 044 239 4697

tai Jarmo Saloseen, puh. 040 581 0252.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoa!