Jarkko Ahonen

Myyntijohtaja

Koulutukseltaan Jarkko on konetekniikan insinööri. Aikaisemmin hän on toiminut keskisuuressa konepajassa monipuolisissa tehtävissä. Aluksi hän oli tuotantoinsinöörinä, sitten hän siirtyi vastaamaan yrityksen hankinnoista. Lopuksi hän oli projektipäällikkönä, jossa vastasi muutamasta isosta asiakkuudesta aina tarjouslaskennasta projektien suunnitteluun ja vetämiseen. Jarkko teki myös 3D suunnitteluprojekteja.

Jarkon vastuut alkavat kun yritys saa tontti/hankeaihion jostain. Hän itse laatii hankkeen esisuunnitelman. Kun hanke päätetään toteuttaa, hän vastaa kaikesta siihen asti kun työmaa alkaa. Suunnittelun johtaminen, rakennuslupa-asiat, budjetointi sekä urakoiden kilpailutus ja urakoitsijoiden valinta. Lisäksi tärkeänä osana on johtoryhmä työskentely jossa Jarkko on mukana, mikä tuo mukanaan vaihtelevasti erilaisia tehtäviä.

TT Toimitila tuotetta kehitetään intohimolla vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin sekä tuotteeseen kehitetään jatkuvasti uusia innovaatioita asiakkaiden käyttökuluja pienentämään sekä käyttöä helpottamaan.

Ota yheyttä Jarkkoon!

Kysy lisätietoa!